728x90px fitur 2018
Home > Cultura > L’espectacle “El Crèdit” arriba a Ontinyent

L’espectacle “El Crèdit” arriba a Ontinyent

Després de la bona acollida a les representacions del primer trimestre, Ontinyent reprendrà la seua programació teatral amb “El Crèdit”. Es tracta de l’última obra dramàtica escrita per Jordi Galcerán, conegut com “el rei de l’humor negre” del teatre actual, per obres com “El método Grönholm”, “Fuga” o “Burundanga”. El text de Galcerán, editat per Ediciones Antígona, porta tres anys de representacions en vàries adaptacions que a més d’Espanya han estat estrenades en Estats Units, Mèxic o Argentina, països on ha aconseguit el reconeixement unànime tant de la crítica com del públic.

Dirigida per Sergi Belbel, “El Crèdit” conta la història d’un home que intenta, de manera honesta, aconseguir que una sucursal bancària li concedisca un xicotet crèdit absolutament necessari per a continuar amb la seua vida. No té avals ni propietats, tan sols compta amb la seua “paraula d’honor” perquè el banc s’assegure la seua devolució. La negativa del director de la sucursal els col·loca als dos en una situació molt delicada i divertida, en un context totalment actual.

“El Crèdit” es representarà al Teatre Echegaray el proper divendres 7 d’abril de 2017, a les 22:00 h, podent adquirir-se ja les entrades a HYPERLINK “http://www.caixaontinyent.es” www.caixaontinyent.es i a la Casa de Cultura, al preu de 8 euros en compra anticipada. El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “és un preu molt assequible per a una representació de qualitat que ens arriba en la versió en valencià, un espectacle d’allò més divertit al que animem a acudir a tota la ciutadania”, manifestava.

Després de la suspensió de l’obra “La gata sobre la teulada de zinc” per problemes de la companyia que la representava, aquesta serà la quarta representació d’una programació teatral municipal que està comptant en 2017 amb una molt bona acollida, després de reunir més de 1200 espectadors en el Teatre Echegaray amb les representacions de “El sopar dels idiotes”, “La Puerta del al Lado” i “Los 3 mosqueteros”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El festival d’art Poble Nou Endins arranca el pròxim dimarts 16 de gener

El festival d’arts escèniques “Poble Nou endins” arranca el pròxim dimarts 16 de gener. La …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *