Home > Cultura > Interns de la presó de Villena visitaran l’Escola de Pares i Mares

Interns de la presó de Villena visitaran l’Escola de Pares i Mares

 

Un grup d’interns de la presó de oferiran el proper 9 de juny una representació teatral a la (Multiusos) d’ a la qual parlaran de la seua experiència amb les drogues. L’activitat forma part de la jornada de cloenda de la V edició de l’ i Mares d’Ontinyent, organitzada des de la Regidoria d’ amb la col·laboració del Gabinet Psicopedagògic Municipal, per tal d’orientar als progenitors en a una formació adreçada a fer més fàcil l’etapa de l’adolescència amb els fills i filles.

Un dels problemes al que es fa front en esta etapa és el de les conductes addictives, i al marc de les accions impulsades des de l’Ajuntament per fer front a esta problemàtica estaven les diferents representacions que aquest grup d’interns ja va protagonitzar als passats mesos d’abril i maig, adreçada a l’alumnat de secundària dels centres educatius de la localitat. La bona acollida a esta iniciativa ha motivat la seua adaptació per a adults, en una representació que tindrà lloc el proper dimarts 9 de juny a partir de les 18:30 hores a la Sala Gomis, amb entrada lliure per a tots els assistents.

L’ ha volgut fer enguany un enfocament més específic per atendre una etapa molt delicada, parlant de qüestions com la prevenció d’addicions, de les característiques dels adolescents, d’estils educatius, d’educar adolescents en l’era digital, del botelló, o de l’alcohol. El regidor d’Educació, , destacava que des de l’Ajuntament “entenem que els joves han d’estar el millor preparats possible per fer front al futur, i això passa no sols per formar-los a ells directament sinó també per ajudar els seus pares, mares i tutors en aquest repte”, concloïa.

 

Relacionats

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

L’IES l’Estació presenta un projecte d’innovació educativa en la Setmana Pedagògica

L’escàs rendiment acadèmic, l’abandonament escolar o la insignificant motivació dels estudiants han impulsat Juan Torres …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *