728×90 caixa onti
Home > Cultura > Intensa setmana de “Cultura de Barri” a Ontinyent amb nou activitats en sis dies

Intensa setmana de “Cultura de Barri” a Ontinyent amb nou activitats en sis dies

“Cultura de Barri”, la proposta de l’Ajuntament d’Ontinyent per a portar la cultura al carrer en col·laboració amb diverses associacions i entitats locals, inclou una intensa programació per a esta setmana.

Així, en la que serà tercera setmana de “Cultura de Barri” es realitzaran un total de nou activitats i s’iniciaran aquest dimarts dia 18 amb la projecció del Documental “Les mamas belgues” (Placeta de Sant Carles, 22:00); i continuarà dijous dia 20 amb un Concert de la banda de grau professional de les colònies Ad Libitum (Plaça Sant Domingo, 20:30h), cinema a la fresca amb la projecció de “El Petit Príncep” (pati del Col.legi Martinez Valls a les 22:00) i la primera de les actuacions del IX Festival Ontijazz amb l’actuació de la Valencia Sound Factory (Plaça de la Concepció, 23:00h).

Divendres 21 a les 20:30 hores hi haurà tres ofertes culturals diferenciades: començarà una audició de violí i piano dins les colònies Ad Libitum al Palau de la Vila i s’inaugurarà l’exposició dedicada a l’autor de les ambaixades de Moros i Cristians, Joaquín José Cervino, a la Casa de Cultura. A més a més, a les 23:00 hores, actuarà la Intikables Big Band al parc Pere IV del barri de Sant Rafel, dins l’estiu musical de l’Agrupació Musical Ontinyent.

A l’endemà, Cervino tornarà a ser protagonista amb una ruta teatralitzada al Carrer Major (19:00); i diumenge 23 hi haurà un concert de “El Raval” a la plaça de la Casa de Cultura de Sant Rafel a les 12:00. Cal recordar que a més a més, al llarg del mes de juliol, cada dijous de vesprada-nit es podrà gaudir de música en directe al Palau de la Vila amb les “Nits acústiques”, unes actuacions que es veuran continuades també en agost.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “el balanç de la primera quinzena d’activitats del programa ha estat molt positiu, centenars de persones han eixit al carrer i el bon oratge per ara ens acompanya, a excepció del concert del cor “Ària Ontinyent” de gospel, que es va haver de suspendre però que reprendrem més endavant”, avançava. Borrell animava a la ciutadania “a gaudir de les moltes actuacions i activitats que tenim encara per davant”, concloïa.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les 24 hores d’Ontinyent augmentaran els participants i les modalitats esportives

L’esdeveniment esportiu retrà homenatge al desaparegut Juanvi Francés i als ciclistes víctimes d’imprudències al volant