728×90 caixa onti
Home > Cultura > Fontanars dels Alforins celebra la II Marató Fotogràfica de la localitat

Fontanars dels Alforins celebra la II Marató Fotogràfica de la localitat

El diumenge 16 de juliol Fontanars dels Alforins acollirà la II Marató Fotogràfica de la localitat. L’activitat, que se celebrarà entre les 8 i les 12 hores del matí, està orientada a tots els fotògrafs i fotògrafes no professionals.

La temàtica que hauran de tindre les fotografies serà només una i estarà relacionada amb el poble i el paisatge de juliol. Per realitzar les fotografies, podran ser utilitzades càmeres de fotos, aparells digitals, telèfons mòbils i tauletes tàctils.

El període d’inscripció en la Marató estarà obert del 5 de juny fins al 14 de juliol, punxant en aquesta pàgina.

Pel que fa als guardons, hi haurà un 1r Premi que consistirà en 250 euros en metàl·lic i una visita guiada per a 4 persones al Celler Daniel Belda; un 2n Premi de 100 euros en metàl·lic i una visita guiada per a 4 persones al Celler Los Pinos; i un 3r Premi que consistirà en un lot de vins de Fontanars dels Alforins.

L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de Fontanars dels Alforins i tota la informació d’aquesta Marató Fotogràfica es pot consultar a la web municipal.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

33 representacions, 15 companyies i 19 municipis participaran en la XXXIV Mostra Internacional de Titelles

• Ontinyent, l’Olleria i Fontanars dels Alforins acolliran tallers pràctics per a públic infantil i adult