728×90 caixa onti
Home > Cultura > El festival d’art Poble Nou Endins arranca el pròxim dimarts 16 de gener

El festival d’art Poble Nou Endins arranca el pròxim dimarts 16 de gener

El festival d’arts escèniques “Poble Nou endins” arranca el pròxim dimarts 16 de gener. La INAUGURACIÓ tindrà lloc el divendres 19 de gener amb el tema sobre el qual versarà en aquesta ocasió el recorregut poètic és: POETES ÀRABS VALENCIANS. I estarà amenitzat per EL REGALL amb música de tabal i dolçaina i la coordinació a càrrec de Josep M. Andrés.

ESPECTACLES ENDINS
Aquests espectacles constitueixen el plat fort de la programació de Poble Nou Endins. Els podrem veure a diverses cases del barri i per accedir-hi caldrà una aportació (abonament/entrada). Podràs gaudir d’aquests ESPECTACLES ENDINS el cap de setmana del 20 i 21 de gener.

ENTRELÍNIES
Clara Andrés

Cançó
Música i lletra al voltant de moments senzills, sense conflicte, on res es precipita.

Durada aproximada: 20 minuts. Aforament limitat
Dissabte 20 al carrer de Maians, n. 33, a les 18:00, 19:00 i 20:00

20 MINUTS
Galaad Torró, d’Arlequiteatre

Clown (tots els públics +5)
El públic entra a la sala, però l’escenari encara no està llest. Solament queden 20 minuts per a l’estrena de la funció. Mentre el tècnic prepara la sala per a l’espectacle, la seua fantasia l’entreté i els minuts van passant.

Durada aproximada: 20 minuts. Aforament limitat
Dissabte 20 al carrer d’Amunt, n. 12, a les 18:00, 19:00 i 20:00

GÒSPEL A CAU D’ORELLA
Cor Ària

Música vocal polifònica
La música gòspel té diversos registres i va des de la celebració a la interiorització. Convida al moviment tranquil, a fer palmes i també a tararejar les parts que es repeteixen. Hem recopilat peces significatives i també conegudes per conformar un repertori vibrant que contagia emoció. Una oportunitat de gaudir d’esta música molt de prop notant l’alè dels cantants.

Durada aproximada: 25 minuts. Aforament limitat
Dissabte 20 al carrer Cantalar de Sant Vicent,34-36 a les 19:00, 19:45 i 20:30

TRASLLADAR-ME
Maria Tamarit

Dansa-performance
Traslladar: canviar una persona o cosa d’un lloc a un altre.
‘Traslladar-me’ parteix des de la pròpia corporalitat i explora les infinites possibilitats dins i fora dels seus límits. Una recerca d’identitat permanent que es renova amb cada moviment. Una relació amb el més proper que habitem, la roba, que amb el transcurs de la performance va expandint-se cap a altres llocs. Un estudi poètic de com habitar el cos i de com acceptar o despullar-nos d’allò que ens representa.

Durada aproximada: 20 minuts. Aforament limitat
Diumenge 21 al carrer de Sant Antoni, n. 74, a les 18:00, 19:00 i 20:00

ELS CAMINS DE L’IMAGINARI
Imagine, conta històries

Mim teatralitzat
Molts camins porten a la fantasia, a la imaginació. Diferents variants que poden canviar la història, la veritat dels personatges. Però… heu pensat alguna vegada què opinen els protagonistes del procés de creació?? Ara podeu vore-ho.

Durada aproximada: 25 minuts. Aforament limitat
Diumenge 21 al carrer de Maians, n. 5, a les 18:00, 19:00 i 20:00

ESPECTACLES ARTISTES EN FORMACIÓ

Aquests espectacles estan pensats per oferir als i les artistes en formació la possibilitat de mostrar allò que fan. Aquests espectacles tindran llos del 16 al 18 de gener en diversos espais artístics del barri. L’entrada és lliure i gratuïta; però recordeu que l’aforament serà limitat.

NO A L’ESTIGMA
Usuaris d’ADIEM

Teatre diàleg
Obra creada i representada pels mateixos protagonistes, basada en històries i vivències personals patides sobretot per la visió que la majoria de la societat té sobre la seua malaltia. L’actuació s’acompanya d’una exposició amb cartells que forma part del procés continu d’evolució de l’obra.

Dimarts 16 a l’Associació Veïnal del Poble Nou (carrer de la Morereta, n. 14) a les 18:00 i 19:00

CONCERT VENT METALL
Alumnat de l’Escola Agrupació Musical d’Ontinyent

Dimecres 17 al Soterrani de les Idees (carrer de l’Escalinata) a les 18:00 i 19:00

SANITARIOS TRUCHO (Adaptació de l’sketch de Tricicle)
Borja Sanchis, José Calatayud i Cristian Gisbert, del Taller de Teatre Trèvol

Teatre humorístic

Si estàs avorrit, una tapa de vàter pot donar molt de sí. Això és el que ens conten els actors del Teatre Trèvol amb aquesta adaptació del conegut grup de teatre Tricicle on s’inclouen noves escenes típicament ontinyentines.

Dijous 18 al saló d’actes de la Niñez (placeta de Sant Francesc) a les 18:00 i 19:00

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Nico Calabuig: “Treballarem més i millor per Ontinyent amb un equip competent, il·lusionat i propositiu”

La candidatura “Ontinyent: un Compromís necessari, un riu de possibilitats” desgrana les principals prioritats per fomentar l’economia local i fa una crida a sumar “tota la gent que vulga construir un futur més pròsper, just, sostenible i participatiu per a Ontinyent”