728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Festes i tradicions > Presenten el programa festes a Sant Esteve 2018

Presenten el programa festes a Sant Esteve 2018

El passat diumenge 10 de juny van tindre lloc, a l’Ermita de Sant Esteve d’Ontinyent, la inauguració dels sillarssenyali tics i les noves baranes del mirador, la presentació del programa de les festes del 2018 i el tradicional dia de les paelles.

Els actes, que van estar presidits per l’Alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació Provincial, JorgeRodríguez, la Directora General d’habitatge, rehabilitació i regeneració urbana de la Generalitat Valenciana, Rebeca Torró, el Llumener Major, Daniel Reig Morant, la Regina de les festes, Sílvia AlbertoGuerola, i el President de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve, José VicenteGarcíaMartínez, van comptar amb l’assistència de quasi 300 persones i es van encetar en la presentació, per part de Sílvia Conca Martí, pregonera de les festes del 2017, del programa-revista de les festes que edita l’Associació de Llumeners.

EconomyCash Juny

En la seua presentació va fer un repàs pel conjunt d’articles que inclou la revista, explicant el contingut dels mateixos i convidant als assistents a la seua lectura.
A continuació va prendre la paraula el President de l’Associació de Llumeners, José VicenteGarcíaqui va voler agrair el treball dut a terme per l’artista ontinyentí JuanMontésSoler, el qual ha estat l’autor de la portada del programa d’enguany en una pintura en tècnica mixta sobre taula, que representa la imatge de Sant Esteve i l’ermita.
Seguidament es va retre homenatge al Llumener José MariaNadal, per la seua constant implicació en la festa durant les últimes quatre dècades, fent-li entrega en nom de la Junta de Festes, per part del seu President i de l’autor de l’obra, de l’original de la pintura que apareix en la portada de la revista.

Va finalitzar l’acte l’Alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació, En JorgeRodriguezGramage, qui va mostrar la seua alegria per poder inaugurar els 10 sillarssituats al llarg del camí de pujada a Sant Esteve i les noves baranes del mirador de l’ermita, i va reiterar el compromís de l’Ajuntament i la Diputació en els projectes que s’han plantejat els darrers anys per part dels Llumeners, tenint unes paraules per a remarcar la feina duta a terme per l’anterior Junta Directiva –encapçalada per PepeBas Terol- i animant al nou President, José VicenteGarcía, i el seu equip a continuar portant endavant nous projectes i treballant pel paratge i la festa de Sant Esteve.

A continuació els assistents es van traslladar fins al punt de la replaça on està situat l’últim sillaron el Sr. Alcalde d’Ontinyent, acompanyat per la Regina de les festes, el Llumener Major i el President de l’Associació, va procedir a la inauguració oficial de les obres de millora dutes a terme.

La jornada va finalitzar en la preparació i degustació de les tradicionals paelles per part dels assistents.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Rodríguez: “els efectes del canvi climàtic van a perdurar, el col·lector no pot seguir més dins del riu”

L’alcalde xifra en 15 milions els danys provisionals al terme i reclama a les administracions superiors “que no desvien la mirada” i facen la inversió necessària al sistema de depuració d’aigües d’Ontinyent