728×90 caixa onti
Home > Cultura > Festes i tradicions > L’emissari real Jacobo anuncia l’arribada dels Reis d’Orient a Ontinyent

L’emissari real Jacobo anuncia l’arribada dels Reis d’Orient a Ontinyent

L’emissari real, Jacobo, arribava aquest matí a l’Ajuntament d’Ontinyent per anunciar de SS.MM. els Reis d’Orient a la ciutat. Jacobo era acompanyat a la seua entrada a la ciutat per la “Costereta” per centenars de xiquets i xiquetes, recorrent diversos carrers fins arribar a una plaça Major plena de gom a gom. Allí Jacobo era rebut per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i els regidors de la corporació, sent convidat a  pujar al balcó de l’Ajuntament vell, des d’on ha llegit un missatge dels Reis Mags als al voltant de 2000 xiquets i majors que assistien a rebre l’emissari.

En aquest missatge, els Reis convidaven a tota la població a assistir de vesprada a la Gran Cavalcada que se celebrarà a partir de les 18:30 des de la Parròquia de Sant Josep, i que per primera volta integrarà l’espectacle final del Festival de Circ i Teatre que impulsa l’Ajuntament: es tracta de “Poble de fotografia” d’Ameba Teatre, que es representarà entre els dos ballets de la cavalcada de Reis.

El recorregut de la cavalcada compren els carrers de José Simó Marín, del Músic Martínez Valls, l’avinguda de Daniel Gil, la plaça de la Concepció, els carrers de Josep Melcior Gomis i de Maians fins arribar a la plaça Major, i més concretament al Betlem que es troba front la façana de l’Ajuntament. A continuació, els Reis es dirigiran al Sant Hospital de Beneficència a visitar els xiquets i majors, i lliurar-los els primers regals.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Pobla del Duc acull la 41a Festa de les Danses

En aquesta 41 edició es comptarà amb la participació de balladors i balladores de 16 municipis de la Vall d’Albaida