728×90 caixa onti
Home > Cultura > Festes i tradicions > La Puríssima 2016 finalitza amb l’anunci de les Camareres del pròxim any

La Puríssima 2016 finalitza amb l’anunci de les Camareres del pròxim any

Després que quedaren anul·lats els principals actes dels dies grans de les Festes de la Puríssima Concepció d’Ontinyent del 2016 a causa de la pluja, l’arribada del cap de setmana i un oratge més estable va permetre la celebració dels esdeveniments ajornats.

Entre ells es trobava la processó del dia 8, celebrada finalment la vesprada de diumenge, amb el seu recorregut habitual i la disparada d’un castell de focs artificials com a cloenda.

La resta d’actes del programa també han anat desenvolupant-se aquests dies. Així, divendres de matí es va celebrar l’encontre anual de la Germandat Sacerdotal Fontinetana, que va reunir a vint-i-cinc religiosos i religioses d’Ontinyent o que han exercit a la ciutat, per tal de celebrar una missa.

De vesprada, durant la missa es va celebrar la consagració de les dones de la ciutat a la Puríssima i l’extracció, mitjançant un sorteig, dels noms de les camareres de l’any 2017. La nova promoció té com a camarera major, per la parròquia de Sant Josep, a Ana Cabedo Ferrero, qui estarà acompanyada per Fany Bellver Barberá, Pilar Calabuig Gandía, Cecilia Calabuig González, Milagro Cócera Martínez, Rosario Ferrero Campos, José García Cambra, Carmen Gisbert Úbeda, Dolores Más Vidal, Isabel Moncho Terol, Pepa Pardo Pascual, Carmen Pastor García i Inmaculada Tamarit Donat.

Pel que fa al dissabte, la comitiva de l’Aguinaldo, sorgida en 1667 per recaptar fons, va visitar el centre parroquial de Santa Maria, la Societat de Festers i l’església de Santa Maria, entonant en cada parada unes tradicionals estrofes. Diumenge va ser el torn de la Missa de Dobla, a la qual van assistir la Societat de Festers del Crist de l’Agonia i la de la Puríssima. De vesprada es van tancar els actes amb la processó, esmentada anteriorment.

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Emboladors del Bou en Corda 2018

Aquestes seràn les persones encàrregades d'embolar els animals que ixiràn al carrer durant la festivitat del Bou en Corda celebrades dins de les festes patronals de la Puríssima

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com