728×90 caixa onti
Home > Educació > La Falla del Carmelo Ripoll rendix un homenatge al menut Gabriel

La Falla del Carmelo Ripoll rendix un homenatge al menut Gabriel

La Comissió Fallera ha decidit posar-li el nom de Gabriel a un ninot que representa un peix menut.

La Comissió Fallera del CEIP Carmelo Ripoll d’Ontinyent rendirà el seu particular homenatge al xicotet Gabriel posant-li el seu nom a un ninot en forma de peix, un símbol que acompanyava l’esperança dels seus familiars i estesa a tot un país.Volen mostrar així el seu suport i consol als familiars després del tràgic desenllaç. I no han trobat millor manera que la que ha
ocupat durant mesos a moltíssims pares i mares, la construcció de la Falla.

És una de les primeres Falles a cremar-se en tot el territori valencià ja que la Cremà serà dijous que ve 15 a les 20h. Una falla de col·legi, diferent, que porta ja prop de 30 anys celebrant-se i que és construïda íntegrament per pares i mares d’alumnes.

Tant la Comissió com tota la Comunitat Educativa que formen pares, mares, alumnes i professorat s’ha volgut sumar així a les
innombrables mostres d’afecte que van a anar arribant als pares durant aquests dies i per a llançar un missatge clar i alt perquè no tornen a ocórrer aquest tipus de successos.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Pobla del Duc celebrarà la Festa de les Danses després de ser ajornada per la pluja

A causa del mal temps les danses van haver de ser ajornades el dissabte passat