728×90 caixa onti
Home > Cultura > Festes i tradicions > Compromís demana la participació de tots els grups polítics en la comissió del 600 aniversari de la Fira
Foto de Jordi Casanova. Imatge d'arxiu.

Compromís demana la participació de tots els grups polítics en la comissió del 600 aniversari de la Fira

El passat dijous dia 9 de novembre, la portaveu de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent, Sílvia Urenya, preguntava oficialment al govern del PSOE pel compliment de la seua proposta a les eleccions del 2015 referent a la creació d’una comissió d’organització del 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent.

Segons afirmava Jorge Rodríguez en plena campanya electoral, la comissió havia de treballar des del 2015 fins el 2018, any en què es compleix el sisè centenari de la Fira ontinyentina, amb l’objectiu d’aprofitar el potencial d’aquesta per impulsar econòmicament la ciutat i projectar-la com a pol d’atracció de visitants.

Per això, des de Compromís per Ontinyent remarcaven la necessitat de complir aquesta proposta i oferien la seua “més sincera voluntat de col·laborar amb el govern municipal per tal d’aconseguir que aquesta commemoració siga un èxit”, així com “treballar colze a colze per impulsar la projecció d’aquesta efemèride i aconseguir rellançar el seu potencial de dinamització econòmica i projecció exterior com a capital de la Vall d’Albaida”.

Una setmana després, la portaveu de Compromís per Ontinyent, Sílvia Urenya, celebrava que es convocara la comissió amb diversos representants de la societat ontinyentina, “tot i que, una vegada més, ens hem hagut d’enterar per la premsa i no hem rebut cap resposta per part del govern socialista a la pregunta que vàrem presentar al registre d’entrada del nostre Ajuntament”. De la mateixa manera, la portaveu valencianista afirmava no haver rebut cap resposta a l’oferiment de col·laboració realitzat per Compromís, i recordava al govern municipal que “en un tema de ciutat com és la celebració del 600 aniversari de la nostra Fira, seria bo comptar amb la veu de tota la ciutadania, representada a través dels diversos grups polítics presents al Plenari de l’Ajuntament, més encara quan des del nostre grup polític ens hem oferit expressament a col·laborar en l’organització d’un esdeveniment històric que considerem de gran importància per a Ontinyent”.

Per acabar, des de Compromís recordaven al govern socialista que “totes les veus escollides democràticament a l’Ajuntament mereixem un respecte, perquè representem a milers d’ontinyentines i ontinyentins que també mereixen que es compte amb els seus representants i se’ls contesten les preguntes que formulen constructivament. La majoria absoluta no significa el poder absolut”.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Emboladors del Bou en Corda 2018

Aquestes seràn les persones encàrregades d'embolar els animals que ixiràn al carrer durant la festivitat del Bou en Corda celebrades dins de les festes patronals de la Puríssima