ua 2018
Home > Cultura > Festes i tradicions > Cap de setmana de Fira a Ontinyent

Cap de setmana de Fira a Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent i President de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, inaugurava en el matí d’aquest dissabte una nova edició de la Fira de Novembre de la ciutat, una cita amb 598 anys d’història que actualment és una de les fires d’atraccions més grans de la Comunitat Valenciana, sols superada per les de València i Alacant a la campanya de Nadal, segons confirmaven els firers.

Acompanyats per un espectacle amb música de batukada, l’Alcalde, el President dels Firers, Juan Antonio Almazan, regidors de l’Ajuntament i representants de diverses associacions, recorrien part d’un espai on els visitants podran trobar dissabte, diumenge i també dilluns (dia festiu aperturable local) fins a 38 atraccions mecàniques de tot tipus i prop de dos centenars de parades de venda. La Fira de Novembre conflueix a més enguany amb Firauto, una iniciativa amb la qual els professionals de l’automoció exposen més de 200 vehicles nous i d’ocasió en venda a preus especials des de dissabte i fins dilluns, i que enguany mostra totes les novetats de la incipient aposta del sector pels vehicles híbrids i elèctrics.

L’Alcalde destacava que “sumar Firauto a la tradicional Fira d’Ontinyent ens permet comptar amb una oferta molt atractiva i extensa per a tot tipus de públic o sols per La Vall d’Albaida sinó també per les comarques veïnes, als que convidem a acudir i gaudir de tot el que tenim ací estos dies”, manifestava. Prèviament al tall de cinta inaugural de la Fira, l’alcalde, els regidors i regidores i els representants del teixit associatiu mostraven el seu suport al projecte solidari “Una casa, una vida” per investigar sobre la síndrome Idic15, que encapçala el metge ontinyentí Miguel Angel Orquín, i del que es pot obtenir més informació a www.unacasaunavida.es

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La presentació del còmic de “L’Asguinaldo de la Puríssima” ompli de públic i emoció la Sala Gomis

3.000 exemplars seran distribuïts gratuïtament als col·legis i biblioteques de la ciutat