matricula iespouclar 728x90px
Home > Cultura > Festes i tradicions > El barri de Sant Josep escalfa motors per a les Falles amb la inauguració de la Kermesse

El barri de Sant Josep escalfa motors per a les Falles amb la inauguració de la Kermesse

El passat cap de setmana, Ontinyent va viure de ple el seu Mig Any de Festes de Moros i Cristians. Per aquesta raó, les activitats falleres van quedar reduïdes a sols el diumenge que va començar, com és habitual a Falles, amb la missa de 10.00 h.

Després de la mateixa, es va inaugurar la Kermesse una de les activitats amb més antiguitat en les festes i que es mantindrà oberta durant els pròxims caps de setmana, així com el dia de Sant Josep. Aquesta activitat, patrocinada per “Is my Hotel” i “Autobusos La Concepción”, compta amb un total de 85 barracons amb jocs variats i realitzats pels mateixos menuts amb ajuda dels seus educadors.

A les 12.30 h començava el Concurs de Paelles de les Falles del 2016 que va comptar també amb gran participació i animació durant tot el matí del diumenge. Les paelles realitzades pels xiquets amb els seus educadors, contant com sempre amb els savis consells de pares i iaios des de la barrera, van quedar d’allò més bones i per això, el jurat encarregat d’elegir les millors, va tindre molt difícil prendre la decisió final.

Els Primers premis van ser per a les paelles cuinades pels equips Matharaki i Iraklia, de la categoria A, i la de Anufari i Xhosa, de la categoria B. Quant al premi a la consolació, aquest va recaure en els equips Yokohama, Suginami i Matsuyama, de la categoria A, i Irthysh i Amazones, de la categoria B. Els premis i l’activitat van ser possibles gràcies al patrocini de la carnisseria “Ca Conchín”.

Els actes de falles continuaran el dissabte 4 de març amb la Plantà de la Falla des de les 9:00 h per part de l’artista faller de Gandia José Sanchis Izquierdo, l’Arreplegà a partir de les 15.00 h i a les 16.30 la Crida pels carrers del Barri.
Diumenge hi haura una missa a les 10h i durant el matí, també hi hauran les tradicionals activitats per als més majors del barri; El concurs de Petanca i el de Bac per a la tercera edat. Així també es realitzarà la Kermesse i la Tómbola per canviar els punts d’aquesta activitat per regals.

Ja de vesprada i a les 17.30, els carrers adjacents a la parròquia es convertiran en el mon de Toy Story on els seus protagonistes ens faran gaudir de l’espectacular i sempre molt esperat Rally de Falles.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Entrada de bandes i desfilada humorística demà a Agullent

Demà dissabte la música envairà la localitat d’Agullent a partir de les 19:30 hores, ja …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com