728×90 caixa onti
Home > Cultura > Festes i tradicions > 36.000€ per restaurar la imatge de la Puríssima

36.000€ per restaurar la imatge de la Puríssima

La imatge de la patrona d’Ontinyent serà restaurada amb una neteja intensiva per ser preparada per a la festivitat del pròxim mes de desembre de 2018.

La restauració es durà a terme per dues empreses, una encarregada de la imatge i altra per a la fusta. Aquest treball compta amb un pressupost total de 36.000€, que han estat recaptats per la població. Tots els treballs que van a realitzar-se són estructurals, reforçant algunes peces com la sanefa de plata, es netejaran les joies, i s’eliminaran les taques produïdes per la falta de protecció.

Quant als treballs a realitzar a la fusta i al daurat, es tractarà el corcat, i s’ajustaran les peces afectades pel moviment de la imatge. També s’aplicarà daurat i platejat nou, a més d’intentar traure la policromia original eliminant les parts repintades.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Taller per redissenyar el carrer de Sant Antoni

És una de les accions previstes pel “grup motor” integrat per representants d’associacions i institucions que ve treballant en el disseny del barri