728×90 caixa onti
Home > Cultura > Festes i tradicions > 11.000 Quadríptics per difondre els atractius turístics de Santa Maria i el Campanar de la Vila d’Ontinyent

11.000 Quadríptics per difondre els atractius turístics de Santa Maria i el Campanar de la Vila d’Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la regidoria de Turisme, ha procedit a imprimir 11.000 quadríptics per a projectar l’Església de Santa Maria i el Campanar de la Vila. Aquests fullets informatius es repartiran en fires de turisme, a les visites guiades de la Colla de Campaners, a la Tourist Info d’Ontinyent, al Punt d’Informació Comarcal al C.C. El Teler o en ciutats dels voltants en possibles accions de promoció del turisme.

Els quadríptics, que s’han elaborat en castellà, valencià i angles, recullen informació al voltant de la història de l’Església de Santa Maria, construïda entre els segles XIV-XVI i que alberga la capella de la Puríssima, i del Campanar de la Vila, el més alt de la Comunitat Valenciana i el segon d’Espanya, només superat per La Giralda de Sevilla. A més, en aquests fullets també s’inclou informació al voltant de les 13 campanes que actualment hi ha al campanar com el seu pes, la data, les mesures o la seua nota musical.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “a Ontinyent tenim molts atractius turístics i Santa Maria i el Campanar són dos dels elements més característics que tenim en l’àmbit patrimonial. Volem que turistes i visitants s’animen a visitar-nos i conèixer tots els secrets d’aquests dos monuments” concloïa Úbeda.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’Agència Valenciana de Seguretat condecora 12 agents de la Policia Local d’Ontinyent

L’Alcalde, la Consellera de Justícia i el Delegat del Govern assisteixen a un acte on s’ha reconegut el servei prestat a la societat pels agents durant 25 anys