ua 2018
Home > Cultura > Festers rep la donació d’una pintura a l’oli de Cervino per part de la seua família
Imatge d'arxiu.

Festers rep la donació d’una pintura a l’oli de Cervino per part de la seua família

La Societat de Festers, en plena celebració del bicentenari del naixement de Cervino, ha rebut una gratificant notícia en els últims dies, la donació d’una pintura a l’oli del bust de Joaquín José Cervino i Ferrero.

És un quadre que Antonio Tormo, besnét del poeta i magistrat del segle XIX, ha donat al Museu Fester en nom de la família Tormo-Garrido, descendents de Cervino per part de la seua filla Lola Cervino.

L’oli ha perdurat en el si familiar durant més de seixanta anys, i davant la implicació que està tenint la Societat de Festers celebrant el 200 aniversari de Cervino, la família ha cregut que era el millor moment per a la donació.

És una còpia de gran qualitat, una pintura a l’oli sobre llenç, encarregada en els anys 50 per Juan Tormo Cervino, basant-se en l’original pintat en 1866 per José Galofre Coma.

L’única condició que ha indicat la família per a aquesta donació és que el quadre estiga sempre exposat en el Museu Fester d’Ontinyent.

Font: Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La “Cultura de Barri” trau al carrer mig miler de persones

La programació continua amb projeccions i noves activitats musicals als propers dies