matricula iespouclar 728x90px
Home > Cultura > “Fes la mona” substituirà al Festival Diània
Eugeni Alemany i Maria Juan

“Fes la mona” substituirà al Festival Diània

Després de que fa unes setmanes vos anunciarem que finalment no hi hauria Festival Diània per Setmana Santa, avui s’anunciat la iniciativa que la substituirà, almenys, aquest any 2017. El pròxim divendres 14 d’abril Ontinyent acollirà el Festival Fes la mona, una nova proposta per a Pasqua dirigida a grans i menuts que omplirà el Teatre Echegaray de màgia, diversió i, sobretot, comèdia. Organitzat per Sinergies Serveis Culturals i Producciones Mamarias, compta amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent i la participació de figures televisives com Maria Juan i Eugeni Alemany.

El Fes la mona començarà pel matí amb un espectacle de màgia i humor per als més menuts: FlipoMagia. A les 11:30 hores arribarà a l’Echegaray Flipo, l’ajudant del gran màgic Fetuchini, qui haurà de fer-se càrrec de la funció en absència del seu mestre. Serà capaç de fer-ho com cal? No ho sabem! El que de segur portarà són els seus propis trucs de clown i d’il·lusionisme còmic, en una obra en què serà complicat distingir on acaba la màgia i comença el riure.

El plat fort del festival serà a les 22 hores, quan podrem gaudir per primera vegada junts damunt un escenari de Maria Juan i Eugeni Alemany. Serà amb l’espectacle No estem bé, una obra carregada de sàtira a la valenciana en què l’ontinyentina i el suecà alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d’actualitat i s’esquincen les vestidures. Extraversió i humor transgressor en un espectacle que també inclourà improvisació, rifes i altres sorpreses al més pur estil cabareter.

El preu de les entrades és de 5 euros per a FlipoMagia (entrada única) i de 10 euros anticipada i 12 en taquilla per a l’obra No estem bé. Ambdues es poden adquirir ja on-line a: www.caixaontinyent.es

Curs de monòlegs

Però açò no serà tot, al llarg del mes d’abril hi ha previst un curs de monòlegs de la mà del també ontinyentí i guionista de professió Rafa Ferrero. Amb 8 classes presencials de 3 hores cadascuna i el seguiment on-line al llarg del curs, impartirà els recursos teòrics i pràctics per tal que els alumnes posen en peu els seus propis monòlegs. El curs acabarà amb una festa en un pub de la ciutat, que comptarà, entre d’altres, amb l’actuació dels alumnes mostrant-ne els resultats. Les inscripcions s’han de fer fins a l’11 d’abril al correu monolegsfeslamona@gmail.com i el preu és de 100 euros.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un cap de setmana per a descobrir els museus de la comarca, a més d’Agullent i Bocairent

El cap de setmana vinent es presenta com l’ocasió ideal per a visitar la Vall …