matricula iespouclar 728x90px
Home > Cultura > “Fes la mona” espera més de 800 espectadors aquest divendres

“Fes la mona” espera més de 800 espectadors aquest divendres

El I Festival “Fes la mona” d’Ontinyent reunirà més de 800 espectadors a les diferents sessions organitzades aquest divendres 14 d’abril al Teatre Echegaray de la ciutat. Els televisius actors i humoristes valencians Maria Juan i Eugeni Alemany encapçalen el cartell del I Festival “Fes la mona”, una proposta de Producciones Mamarias i Sinèrgies Serveis Culturals amb el suport de l’Ajuntament d’Ontinyent, que inclourà també un espectacle de màgia i humor infantil.

Així “FlipoMagia” portarà a les 11:30 hores a l’Echegaray Flipo, l’ajudant del màgic Fetuchini, qui haurà de fer-se càrrec de la funció en absència del seu mestre. El plat fort del Festival serà la doble sessió, a les 20:00 i 22:00 hores de l’espectacle “No estem bé”, una obra carregada de sàtira a la valenciana en què l’ontinyentina i el suecà alternaran els seus monòlegs i converses mentre debaten sobre aspectes d’actualitat.

Tres sessions de dos espectacles que porten ja més de 900 entrades venudes i que encara es poden adquirir a a la web www.caixaontinyent.es , i que suposen, en paraules del regidor de Cultura, Àlex Borrell, “una bona alternativa d’oci per divertir-se en les vacances sense eixir de la ciutat”. “Fes la mona” inclou també un curs de monòlegs de la mà del també ontinyentí i guionista de professió Rafa Ferrero, amb 8 classes presencials, per al que s’han tancat ja les inscripcions.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un cap de setmana per a descobrir els museus de la comarca, a més d’Agullent i Bocairent

El cap de setmana vinent es presenta com l’ocasió ideal per a visitar la Vall …