Home > Cultura > “El sopar dels idiotes” esgota el 80% de localitats de la seua funció a Ontinyent

“El sopar dels idiotes” esgota el 80% de localitats de la seua funció a Ontinyent

“El sopar dels idiotes”, l’adaptació valenciana de l’obra teatral del francès Francis Veber, ha esgotat el 80% de localitats per a la seua representació a Ontinyent a falta d’una setmana per a la mateixa, el proper 27 de gener.

Es tracta de la primera de les representacions de la programació teatral per al trimestre cultural recentment presentat per l’Ajuntament. El regidor de Cultura, , explicava que “es tracta d’una representació de primera línia amb un repartiment d’actors de gran qualitat que de segur van a fer gaudir molt als assistents, i tot sense eixir d’Ontinyent i a un preu molt assequible”, destacava.

“El sopar dels idiotes” és un clàssic reconegut a nivell europeu, que també va aconseguir un enorme èxit a la gran pantalla. Es tracta d’una intel·ligent comèdia d’embolics, equívocs i malentesos protagonitzada per un grup d’amics que es donen cita totes les setmanes per a sopar amb un requisit imprescindible: cada un d’ells ha de portar a un acompanyant el més idiota possible.

Borrell posava de relleu “el caràcter valencià d’esta adaptació, no sols per estar en la nostra llengua o pels actors valencians, sinó també perquè la trama discorre a la ciutat de València, amb nombroses referències als seus carrers, partits de futbol, els seus costums, la cultura local, la corrupció, la autonòmica i la situació política actual”.

La funció es representarà al Echegaray el proper divendres 27 de gener a les 22:00 hores, podent adquirir-se les últimes entrades al preu de 12 euros en venda anticipada a www.caixaontinyent.es i la Casa de Cultura, i el dia de la funció a 15 euros en taquilla.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Dia Internacional dels Museus atrau més de 2.600 visites als de la Vall d’Albaida

Els 20 museus i col•lecions que la Vall d’Albaida va obrir gratuïtament el passat cap …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *