ua 2018
Home > Cultura > El Grup de Danses Ontinyent finalitza tercer al concurs “Sona la Dipu”

El Grup de Danses Ontinyent finalitza tercer al concurs “Sona la Dipu”

El Grup de Danses d’Ontinyent, va rebre el passat dissabte el tercer premi del concurs “Sona la Dipu amb Música, Balls i Cançons Tradicionals”, celebrat en el Teatre Principal de València, obtenint així un premi de 900 euros en metàlic i una placa commemorativa.

El Grup de Danses d’Ontinyent va comptar amb un nombrós grup de seguidors que es desplaçaren a València per recolzar-los, grup entre el qual van estar el regidor de Cultura, Àlex Borrell, i la de Ciutadania, Virtudes González. Borrell va donar la seua enhorabona al grup ontinyentí “per una magnífica actuació que ha servit per obtenir un meritori tercer premi en una final a la qual estaven els vuit millors grups que han participat a aquest certamen organitzat per la Diputació de València amb la coŀlaboració de la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana”.

El guanyador del concurs va estar el grup Les Folies, de Carcaixent, i el segon classificat va estar Danses Canyamars, de Canals. A la final havien arribat també el Grup de Danses la Xicalla, de Catarroja; el Grup de Danses la Senyera, de València; Xafarnat, de Paterna; el Grup de Danses i Rondalla el Tossal, de Llíria; i el Grup de Danses Realenc, de Picanya.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Visites teatralitzades per a atraure a la Vall d’Albaida els estiuejants de la costa

Aquest divendres Ontinyent tindrà una visita teatralitzada dins de la programació prevista