Home > Cultura > Dilluns s’anunciaran els finalistes del 22é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

Dilluns s’anunciaran els finalistes del 22é Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida

El jurat del 22é de Literatura Eròtica de la Vall d’ es va reunir ahir a la seu de la . Alfred Aranda, Enri Mollà, Josep Penadés, Joan Torró i Sílvia Muntadas, amb el conseller de Cultura i alcalde d’, Fede Vidal, com a secretari, van realitzar la valoració en comú de les presentades. Dilluns que ve s’anunciaran els finalistes i divendres 9 de desembre, a les 21 hores al saló del Centre Social, l’obra guanyadora d’enguany que, com assenyala el conseller de Cultura «ha de ser la protagonista de l’acte; és el motiu que ens reunix eixe dia i la millor manera de posar en valor el premi i possibilitar que tots els municipis de la Vall d’, de la grandària que siguen, puguen acollir el seu lliurament».

El premi ha recuperat enguany l’anualitat amb una convocatòria que ha reunit 18 obres, la majoria de les quals de terres valencianes, quatre d’elles de la Vall d’Albaida, quatre catalanes i dues de les Illes Balears. Dotat amb 4.000 euros i la publicació en L’eclèctica de Bromera, es tracta del premi més important d’Espanya en el seu gènere.

Font: de la Vall d’Albaida

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Ballet Ópera apropa la dansa a l’espai urbà d’Ontinyent

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, que se celebra el 29 d’abril, L’Associació …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *