amic ficcions
Home > Cultura > Curs de Clown a Ontinyent

Curs de Clown a Ontinyent

El proper dia 21 començarà un curs de Clown a Ontinyent. Serà els dissabtes de matí de 11 a 13 hores al centre civic de sant Rafael (a l’antic col•legi Rafael Juan Vidal).

En aquest curs cadascú sense importar qui siga ni d’on vinga anirà descubrint el clown que porta dins, la seva part més sensible i la que arranca somriures. Està especialment indicat per a totes aquelles persones que tinguen ganes de passar-ho bé i a més a més superar les pors i vergonyes. No es forçarà a ningu a fer res que no vullga i es respectaran els ritmes del grup.

El taller de teatre es planteja com un espai d’expressió, intercanvi, reflexió i sobretot joc. Pretén crear un grup en què la confiança siga la base per a superar les dificultats i les pors i on cadascú es puga expressar lliurement.

Treballarem exercicis encaminats a connectar veu, cos i emoció a través de la improvisació, la concentració, la consciència corporal, l’observació i la creativitat. Els propis participants seran els creadors i actors a la vegada.

Utilitzarem la tècnica del clown per a anar sentint-nos còmodes i no ridículs, riurem dels defectes i ens apenarem de les virtuts, perquè la major virtut és saber riure’s d’un mateix.

Aquest curs estarà impartit per Isabel Caballero i Almudena Francés, però serem tots i totes els protagonites. El taller es realitzarà de gener a Juny i el seu preu serà de 16.50 al més. Per a més informaciò 637 976 178 – 96 191 20 15

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Un espectacle teatral amb cavalls de llum acompanyarà l’encesa de l’arbre de Nadal

Aquest divendres s'obrirà la programació de “Ontinyent Il·lusiona”, que inclou activitats comercials, culturals i tradicionals