Home > Cultura > Continuen els actes de la “Setmana de la Dona” a Ontinyent

Continuen els actes de la “Setmana de la Dona” a Ontinyent

Ontinyent reprenia aquest dijous les activitats de la “Setmana de la Dona” que coordina la regidoria d’Igualtat i Dona amb noves xerrades i conferències, organitzades en esta ocasió amb la col·laboració de les regidories de Cooperació i Educació.

Així, una delegació haitiana de l’Associació Saint Luc impartia dues xarrades sobre el dia a dia de les dones en el municipi de Cayes Jacmel (Haití) en els Col·legis La Concepció i Santa María, a més d’una conferencia de vesprada al Saló d’Actes de la Mancomunitat, tot marc de la campanya “Ser Dona al Sud”, del Fons Valencià per la Solidaritat. La delegació era acompanyada en tot moment per la regidora de Cooperació, Katty Ushiña, vocal del consistori ontinyentí en la Junta Executiva el Fons València per la Solidaritat.

A més a més, de vesprada, La Sala Gomis acollia la xerrada “Princeses i Superherois: repensar les relacions en l’adolescència des de les famílies”, adreçada a públic en general, i a càrrec del Sociòleg Juan Lillo, autor de la Guia Laboramorio. Es tracta d’una activitat proposada des de la Generalitat Valenciana des de la Direcció General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, la responsable de la qual, Maria Such, intervenia en l’acte junt al regidor d’Educació, Óscar Borrell, i la regidora d’Igualtat i Dona, Paula García.

Les activitats continuen en la vesprada d’aquest divendres dia 10 a la Sala de reunions del Teatre Echegaray amb la intervenció de la contacontes Ana Griott, i es reprendran divendres 17 a les 16:30 hores altra contacontes, Sherezade, amb l’espectacle “La lluna a la finestra” portarà els seus contes per a nadons. Finalment, de dimecres 22 a diumenge 26 de març tindrà lloc un cicle de cinema per la igualtat de gènere. El conjunt de la programació es pot consultar en l’apartat “Ontinyent Hui” de la web municipal www.ontinyent.es

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’obra “En la orilla” portarà a Ontinyent a 7 actors d’extensa trajectòria

La representació teatral de la novel·la “En la Orilla”, de Rafael Chirbes, portarà al Teatre …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *