Home > Cultura > Conferència: “La lluita contra la corrupció: propostes des de la judicatura”

Conferència: “La lluita contra la corrupció: propostes des de la judicatura”

Les enquestes mostren, des de fa massa temps, que una de les qüestions que més preocupen els ciutadans és la corrupció. Però no cal mirar les enquestes per a adonar-se’n: el tema és un dels més recurrents en les converses, acompanyat d’una certa sensació –perillosa- que els actors principals en aquestes actuacions de corrupteles polítiques i econòmiques es mouen en ambients de permissivitat i impunitat.

L’actualitat constant d’aquesta qüestió ens ha fet plantejar-nos la conveniència de tractar-la en un dels Espais d’Opinió, que organitza l’IEVA per a aquest divendres, 3 de març, de la mà de de l’il·lustre sr. Pedro Luís Viguer Soler, magistrat jutge degà dels jutges de València i portaveu dels jutges degans d’Espanya, qui parlarà de “La lluita contra la corrupció: propostes des de la judicatura”.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 al Centre Cultural Caixa Ontinyent, amb entrada lliure.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent

Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d’actualitat d’Ontinyent i la Vall d’Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Dissabte 16 de desembre es presenta el conte de “Jacobo”

El pròxim dissabte 16 de desembre, a les 11:30 hores, l’Associació d’Amics i Amigues dels …

Un comentari

  1. Referències Bitacoras.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *