ua 2018
Home > Cultura > Carmen Agulló rebrà el premi Fer Comarca 2017 de l’IEVA

Carmen Agulló rebrà el premi Fer Comarca 2017 de l’IEVA

L’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida fa tradicionalment a primers d’any un sopar que converteix en un acte social, una vetlada dirigida especialment però no exclusivament als socis. És una trobada que serveix per a posar de llarg els projectes que durant l’any aniran convertint-se en realitat. I també el moment i l’ambient per a lliurar el premi Fer Comarca, un guardó amb què la institució testimonia i agraeix el treball de persones i entitats en favor de la cultura, en el sentit més ampli de la paraula, de i a la Vall d’Albaida.

Enguany, la Junta Directiva, seguint les directrius de l’Assemblea General de l’Institut, ha decidit d’atorgar el premi a Carmen Agulló, professora de Teoria i Història de l’Educació de la Universitat de València. Investigadora en aquest àmbit, activament compromesa en la reivindicació i dignificació del paper de la dona en la societat, no debades va ser la primera presidenta de la entitat, ja que el treball fet des de la Vall d’Albaida l’ha convertida en una fervent divulgadora de la nostra comarca. Una escultura de l’artista albaidí és el guardó que acredita aquest premi.

El sopar enguany serà el 24 de març, a l’Hotel-Restaurant de Carrícola, a les 21.30 h. Per a assistir s’ha de confirmar l’assistència al telèfon 670965692 i fer un ingrés (el preu és de 20 euros) abans del dia 22 d’aquest mes de març.

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Fàbrica de Paraules acostarà contes del món sencer a l’Olleria, Aielo de Malferit i el Ràfol de Salem

El director de la companyia oferirà un taller a la biblioteca de l’Olleria per a xiquetes, xiquets, pares i mares