728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Arranca la cinquena edició de Poble Nou Endins

Arranca la cinquena edició de Poble Nou Endins

Al llarg d’aquesta setmana, el festival d’arts escèniques del barri Poble Nou d’Ontinyent recorrerà diverses cases i indrets d’un dels barris més emblemàtics de la ciutat, amb un grapat d’actuacions d’allò més diverses i interessants.

S’iniciava ahir dimecres 16 i avui dijous 17 amb dos espectacles d’artistes en formació: Express’art, de l’Escola de Teatre Mediterranean Acting, i Del passat i del present, a càrrec d’alumnes de dolçaina i percussió d’Ad Libitum.

EconomyCash Juny

Divendres 18 serà el torn per inaugurar el festival de manera oficial amb la tradicional ruta literària. Enguany estarà dedicada a poetes de la Vall d’Albaida, començarà a les 19:00 a la Font dels Violins i comptarà amb la participació del Grup de Danses d’Ontinyent i de la colla de tabals i dolçaines El Regall.

Finalment, el cap de setmana serà per als “Espectacles Endins”, actuacions que constitueixen el plat fort del festival. Dissabte 19 tindrem la cantautora GEM amb l’espectacle Dent de lleó, la narradora oral Eva Andújar amb La torre sense princesa i l’artista Montserrat Palacios amb Coser y cantar. Un dúo para máquina de coser Singer y voz (two singers). Per últim, diumenge 20 tindre l’instrumentista Elena Aker amb l’espectacle d’arpa en directe Música para soñar i la companyia Pam Pam Dansa amb … en esta casa.  
Les actuacions d’entre setmana seran gratuïtes mentre que per als espectacles del dissabte 19 i diumenge 20 cal adquirir, o bé un abonament complet per a assistir a totes les obres, o bé entrades específiques de cada actuació. Els preus són de 12 euros per abonament i de 3 euros per entrada específica, i es poden adquirir al Casal Jove – ACPV Vall d’Albaida (carrer Ramon Llin, 10), al Centre d’Autoaprenentatge de Llengües del CPFPA Sant Carles i a l’Acadèmia Maria Castro (carrer de Sant Antoni, 18).

Podeu trobar tota la informació sobre els diversos espectacles al tríptic adjunt i al web poblenouendins.blogspot.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Rodríguez: “els efectes del canvi climàtic van a perdurar, el col·lector no pot seguir més dins del riu”

L’alcalde xifra en 15 milions els danys provisionals al terme i reclama a les administracions superiors “que no desvien la mirada” i facen la inversió necessària al sistema de depuració d’aigües d’Ontinyent