728×90 caixa onti
Home > Cultura > Alumnes del curs d’alt rendiment d’AD LIBITUM actuaran amb la Simfònica Caixa Ontinyent
L'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent.

Alumnes del curs d’alt rendiment d’AD LIBITUM actuaran amb la Simfònica Caixa Ontinyent

El curs d’alt rendiment d’AD LIBITUM inclou enguany, com a novetat, un curs de direcció a càrrec de Miguel Romea, qui compta amb un ampli currículum entre el qual destaca ser director convidat de l’Orquestra Nacional d’Espanya i dirigir pròximament a l’Orquestra de RTVE.

A més, el curs d’Alt Rendiment, en la seua modalitat instrumental, comptarà amb grans professionals de prestigi nacional i internacional. Entre ells destaca el violinista Vasko Vassilev, director artístic de la Covent Garden Soloist i de la London Chamber Orchestra, el clarinetista José Franch-Ballester, membre de la Chamber Music Society del Lincon Center de Nova York i docent de la University of British Columbia, el trompetista Luis González, professor del Centre Superior de Música del País Basc Musikene i del Conservatori Superior del Liceu, la flautista Magdalena Martínez, solista de l’Orquestra Palau dels Arts, i el violista David Fons, professor del Conservatori José Iturbi de València.

Precisament els tres últims actuaran com a solistes i acompanyaran als alumnes del curs, procedents de tot Espanya, en el seu concert d’orquestra al costat de la Simfònica Caixa Ontinyent sota la batuta de Miguel Romea. Aquest concert que tindrà lloc els pròxims 28 i 29 de juliol al Teatre Echegaray, del qual la formació és resident, i on s’interpretarà un programa d’altíssim nivell.

Programa del concert:

Rondó Hungarese per a viola i orquestra de Weber / Solista: David Fons

Concert per a trompeta i orquestra en Mib (Allegro) de Haydn / Solista: Luis González

Andante per a flauta i orquestra en Do M de Mozart / Solista: Magdalena Martínez

Simfonia Nº 9, ‘Nuevo Mundo’ de Dvořák

Pel que fa a les entrades, estan a la venda en AD LIBITUM i en www.caixaontinyent.es al preu de 13 euros (i 7 euros butaca jove per a estudiants). Per a inscriure’s al Curs d’alt rendiment i direcció, cal dirigir-se a la web www.colonia-musical.es

Font: AD LIBITUM

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Hèctor Tolsà, segon classificant als Jocs Esportius de la CV

Un cap de setmana més, un gran nombre de triatletes del Club Triatló Ontinyent han …