23/04/2024 - 11:11
Més

    Més de 3.600 kilos de pes per al bou en corda aquest cap de setmana a Ontinyent

    Altres notícies

    Dins dels actes de les seues festes patronals en honor a la Puríssima Concepció, Ontinyent es prepara per viure aquest cap de setmana la festa popular del « Bou en corda » , que tradicionalment reuneix a la ciutat a milers de veïns i visitants aficionats a estos festejos.

    Els actes d’aquest divendres començaran a les 15 :30 a la Plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc l’acte de « l ‘Embolà » i posterior trasllat dels bous embolats al corral per al seu tancament. Els actes taurins de la jornada de dissabte s’obriran amb la participació de la vaqueta “Revoltosa”, de 400 kilos, a les 12:00 del migdia, mentre que de vesprada, a partir de les 15:00, els protagonistes seran els bous “Rondador” (de 500 kgs), “Pastelero” (de 570) i “Verdugo”, de 520, tots ells de color negre. Pel que fa a diumenge, la festa del bou començarà a les 16:00 amb “Fugitivo” de 510 kgs, “Cucharero” de 550, i “Recatado” de 591 kgs, sent aquest el més pesat de tots ells, també de color negre.

    Bous per a les festes del bou en corda Purissima Ontinyent 2011

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -